bugün

sevdiği entry'ler

nervionun kedisi

Kedi köpek anneliği diyince ben Biliyorsunuzsjdj. Ana da Oluruz baba da arkadaşlar...

kız yurtları

bizim temizlikçi ablalar kızların dedikodusunu yapardı, o kadar söylüyorum...

geçen kız yurdunda arkadaşına kızan kızın, arkadaşının suyuna idrarını karıştırıp kızı hasta ettiğini okudum bir yerde... hiç bir erkek şu o.. çocukluğunu yapmaz mesela..

karnıyarık pilav cacık

(bkz: karton toplayan cocuk)

sözlük kızlarının saç rengi

(img:#2351627)

pazarda yerden sebze toplayan emekli

Mevcut ekonomik durum berbat, üç kuruşa aldığımız her şey uçuk fiyatlara evrildi, bundan 3 sene önce mis gibi zengin insanmışım onu fark ediyorum kendi adıma.

Ama bu insanlara neden kimse yardım etmiyor arkadaşlar? Yaşadığım yer adına söylüyorum kimin durumu iyi kimin durumu kötü herkes bilir, yardım yapılır, insanlar zekatlarını bu insanlara verir, daimi yardım yapılır ve tam olarak çözülmese bile bir nebze ihtiyaç giderilir.

Şahsen vakti zamanında ricacı oldum eşinden boşanmış bir ablanın beyaz eşyalarını esnaf aldı, halısına kadar arkadaşlarıma aldırdım. Büyük şehirlerde çok daha zenginler vardır, kıç kadar yerde yaşıyorum ama bunu bu imkanlarda biz dahi başarıyoruz.

ihtiyaç sahibi insanlar biraz da imkan sahiplerinin suçu, kimse kusura bakmasın. Bir gün onların yerinde olabilme ihtimalimizin varlığını düşünerek görmek istediğimiz kadar merhamet gösterelim, lütfen.

fakir diye insan küçümseyen mallar

Yrramı yesinler.

karton toplayan kızılcık şerbeti fatih

Bunu tokatla diye web sitesi açılsa en çok ben tokatlarım.

jaws filmindeki sikko balik

kalp krizim ve akabindeki yogun bakim surecinde arayan, soran, merak eden, dua eden herkese çok tesekkur ederim. Bir parantez de sbmo'ya. sizlere an be an haberleri vermis. beni de hastaneye gitmem icin ikna eden o oldu. bana kalsa simdiye çoktan ölmüştüm. ona bir yasam borcluyum.
henuz daha tam iyilesmedim ama sizlere de sagolun demeden duramadim. tekrar tekrar cok tesekkurler. minnettarim. kisa sure icerisinde gorusmek uzere.

8 mart dünya emekçi kadınlar günü

Bugüne özel kendimi yazasım geldi.

Merhaba ben Merve. Kendimi bildim bileli çalışıyorum.
ilk defa 15 yaşında başladım çalışmaya. Yıl 99, lise 1'in yazı. bir yerde telefonlara bakıyorum öğlene kadar, 5 tl alıyorum.

Sonra, hafta sonu marketlerde tadım yaptırmaya başladım. Sigorta filan yok o zaman tabi. Standı çantasıyla taşıyorum, açıyorum. Ürünleri dizip dağıtıyorum. Akşam da topluyorum depoya geri taşıyorum. Gücüm kuvvetin yerinde, yolum uzun, gençliğim var. Shshbss

Fuarlarda çalıştım lise sondan üniversite sona kadar. Üniversitede sabah fuara, akşam başka işe giderdim. Arada da okula gidiyordum zaman kaldıkça shhshs.

Okul bitti. Benim bölümden mezun olanlara en kolay gelen öğretmenlikti. Bir dershanede staja başladım. Stajyerlere para verilmiyordu. Benim de paraya ihtiyacım vardı. Neyse dedim, bir başlayayım. Kayıt için velileri arıyorduk, yetenek testi yapacağız diye kayıt almaya çalışıyorduk. Hocalar 5 kişi arıyor, 2 kişi geliriz diyor. Ben 5 kişi arıyorum, komşusuna, akrabasına kadar davet edip 12 kişi getiriyorum. Dedim ki o zaman, Bence ben öğretmen olmayayım. * öğretmenlik kariyerim 20 gün sürdü.

Kurumsal hayata gelişim de bu 20 günün hemen akabinde oldu. Sadece 10 gün ara vererek 2007'den beri kesintisiz çalışıyorum.

Bu çalışma hayatının bir döneminde çocuk da dahil oldu hayatıma. (Tabi ki, kimse fazla mesai vermiyor bunun için * ) bir süredir ise, tek başına çalışıp çocuğuna tek başına bakan biri olarak biraz daha arttı iş yüküm. Buna da e kendin istemedin mi dedikleri için yardımsız devam ediyorum.

Demem o ki, emekse emek, azimse azim. Hiçbir şey altın tepsi ile gelmiyor önümüze. Kadın olunca daha mı zor? Kesinlikle daha zor.

Motivasyon geçici sevgili kız kardeşlerim. Bazen yükselir, bazen düşer. O yüzden motivasyona takılmadan disipline ve azime odaklanarak ilerleyin.

Herkese selam olsun.
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun.

ulunun en iyi 5 yazarı

Kartoncunun yazdıkları kız yazar tavsiyesi değildir.

anın görüntüsü

görsel

sayaçları pkk lılar okuyacak

ismet paşa zaten asker kaçağı.. 45 yaş civarında, uygulamada yakalanıp askere alınca diğer askerlere kötü örnek olmaması için üstüne general üniforması geçirip cephe komutanı yapmışlar..

Bir adamın savaş düzenindeki bir orduya komuta etmesi onun asker kaçağı olmasına engel değildir.

hazar ergüçlü nün çok güzel olduğu gerçeği

Kartoncu bile daha seksi be.

hazar ergüçlü nün çok güzel olduğu gerçeği

Kartoncu bile daha güzel be.

üstteki yazarla ne yapmak isterdin

memleketlimle kar topu savaşı yapardık herhal. ama çorap eldiven bere benden üzülme.

nervionun kedisi

(img:#2345728)

Aldım kızları. Ameliyat iyi geçmiş. Mutluyum. *

sidikli kezo

Kartoncunun baş düşmanıdır. Hiç sevmez.

karton toplayan cocuk

Kedy sever, makarna sevmez yazar. *

üstteki yazarın yaşını tahmin etmek

31.

Evet